Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Hou je van luxe? Op zoek naar luxe chalets Ischgl? Geniet van een luxe chalet in een hogere prijsklasse voorzien van extra faciliteiten.

Er werden geen resultaten gevonden

Doorzoek onze luxe chalets Ischgl

Ben je op zoek naar een chalet met net dat tikkeltje meer? Dan zit je hier goed. ChaletIschgl.be geeft luxe chalets weer, rechtstreeks te boeken bij de eigenaar. Namelijk luxe vakantieverhuur tussen particulieren.

Luxe chalets Ischgl met zwembad

Zoek je een verblijf met een mooi en luxueus chalet met zwembad, voorzien van een schitterend zicht dan is een luxe chalet met een eigen zwembad iets voor u. In de winter kan een verwarmd zwembad of een binnenzwembad écht van pas komen.

Luxe chalets Ischgl met wellness faciliteiten

Hou je lichaam en geest gezond. Huur een luxe chalet met wellness! De meeste luxeverblijven zijn voorzien van wellness voorzieningen zoals de hammam, sauna, jacuzzi, turks stoombad, zonnebank enz... Op het einde van de vakantie ben je weer fris en monter. Huur een luxe chalet met wellness.

Luxe chalets Ischgl met fitness faciliteiten

Ben je sportief, dan is het ook mogelijk om op vakantie eventjes de fitnesszaal in te duiken en te trainen in een luxe fitnessruimte voorzien van fitnesstoestellen zoals: loopband, krachttoestellen, hometrainer, roeitoestel enz... Een mooi lichaam in vorm is ideaal om fit te blijven.

Luxe chalets Ischgl met tuin

De meeste luxe accommodaties zijn voorzien van een mooie tuin waarin het chalet gelegen is. Wie wil er nu niet genieten van een tuin met mooi gazon en aangelegde tuin.

Hogere prijsklasse

Uiteraard moet je voor de extra luxe dieper in je portemonnee tasten. Dergelijke verblijven zullen een pak meer kosten per week om in te verblijven.

Chalets Ischgl

Zoek een geschikt chalet in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek chalets Ischgl te huur. Zoek je een chalet met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk chalet? Zoek en vind op ChaletIschgl.be alle chalets Ischgl te huur.