Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Hou je van de golf? De golfsport beoefenen op vakantie? Vind chalets Ischgl aan een golfterrein te huur gelegen dichtbij een golfbaan of golfclub. Huur je chalet aan een golfterrein.

Er werden geen resultaten gevonden

Verblijven dichtbij een golfbaan

Hou je van golf? Dan is golfen op vakantie de ideale ontspanning voor jou. Een Ischgl golfvakantie kan je het best beleven door te verblijven in één van de chalets dichtbij een golfbaan. Tal van verblijven staan te huur en zijn dichtbij een golfbaan gelegen of ze liggen aan de rand van een golfterrein.

Golfvakantie Ischgl

Vind chalets Ischgl te huur aan een golfbaan en beleef de ideale golfvakantie voor u en uw gezin. Ontspan je tijdens het golfspel op de fairway en geniet van een prachtige green. Als golftoerist of golfliefhebber zijn er tal van landen met prachtige golfbanen, gelegen aan zee of in het binnenland.

Type verblijven Ischgl

Verblijf in een golfhotel, golfappartement of een chalet aan een golfterrein met uitzicht op een 24-holes golfclub. Maak de golfreis van je dromen en boek nu een verblijf.

Chalets Ischgl

Zoek een geschikt chalet in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek chalets Ischgl te huur. Zoek je een chalet met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk chalet? Zoek en vind op ChaletIschgl.be alle chalets Ischgl te huur.